Masterclass Operational Excellence: voor managers en teamleiders

Specifiek voor managers, leidinggevenden en teamleiders biedt Greansucces de Masterclass Operational Excellence. Tijdens deze Masterclass behandelen we verschillende theorieën en doe je een praktijksimulatie. In drie dagen tijd leer je de essentie van Operational Excellence en weet je hoe je die binnen je organisatie kunt opstarten!

Wat is Operational Excellence?

Operational Excellence is het ontwikkelen en realiseren van een excellent systeem binnen een organisatie; bij productiebedrijven is dat een excellent productiesysteem, bij dienstverleners een excellent dienstverleningssysteem. Bij Operational Excellence gaat het om het vergroten van de voorspelbaarheid in productie en dienstverlening, en het verhogen van kwaliteit; maar ook ligt de focus op het verbeteren van de omzet, hogere tevredenheid van klanten en medewerkers, en ten slotte om het vergroten van flexibiliteit en het verhogen van rendement. Kort gezegd: door slimmer werken, meer doen met minder mensen en middelen.

Voor wie?

De Masterclass Operational Excellence is bedoeld voor iedereen die leiding geeft aan teams en organisaties in agri- en foodbusiness, die willen uitblinken in hun dienstverlening of productieniveau. Je leert nieuwe skills en benaderingen die bijdragen aan een geslaagde transformatie naar Operational Excellence in jouw bedrijf. Je leert bovendien om structuur aan te brengen in de aanpak om je organisatie verder te professionaliseren. Van strategie naar concrete doelen en acties, daar draait het om! Door deze training word jij de inspirerende, stimulerende kracht in de boardroom als het gaat om Operational Excellence!

Wat leer je tijdens de Masterclass Operational Excellence?

Operational Excellence gaat veel verder dan de implementatie van een standaard werkmethode. In deze Masterclass leer je welke aspecten allemaal van belang zijn om je organisatie of team te kunnen helpen groeien naar volwassenheid op het punt van Operational Excellence.

Het begint met het ontdekken van Grean management en de geheimen van het Toyota Management System (TMS) en het Toyota Production System (TPS). Zo kom je te weten hoe je strategie kunt vertalen naar concrete acties. Verder leer je met welke zaken je het beste kunt starten voor Operational Excellence, en in welke volgorde.

Je hebt processen nodig met een heel hoog Grean-niveau als belangrijke basis om verder te kunnen groeien in Operational Excellence-niveau. Bovendien is het samenstellen van een high performance-team een essentieel startpunt voor een goede uitvoering. Het spreekt dus vanzelf dat we ook daaraan aandacht besteden.

Operational Excellence zichtbaar maken

Tijdens de Masterclass krijg je verschillende werkvormen aangereikt waarmee je Operational Excellence binnen jouw organisatie ook zichtbaar kunt maken. Met behulp van deze 'gereedschappen' ga je aan de slag om je eigen organisatie te transformeren naar een organisatie die excellent presteert in de uitvoering. Na deze drie trainingsdagen heb jij alle kennis om zelf te kunnen starten met de basis van Operational Excellence.

Onze Grean-trainingen: direct toepasbaar topniveau

Een opleiding volgen bij Greansucces betekent: leren van toptrainers die zijn opgeleid bij Toyota in Japan en ruime ervaring hebben in uiteenlopende branches. Elke training is toegespitst op de praktijk en direct toepasbaar. Het effect van leren gaat direct in!

Waardevermeerdering

Operational Excellence op basis van Grean betekent waardevermeerdering. Voor je organisatie én voor jou persoonlijk! Met jouw nieuwe expertise draag je bij aan optimale processen en een betere organisatie. En met een aanvullende driedaagse training ben je klaar voor het examen op niveau Green Belt! Weten wat er voor uw organisatie mogelijk is? Vraag naar ons aanbod.

Meer over deze Masterclass

TIP: Nog meer effect van je theoretische boost? Kies dan aanvullend voor Grean coaching door onze specialisten bij de implementatie van je Masterclass-expertise! (optioneel)

Meer weten over Masterclass Operational Excellence van Leansucces.nl? Download de flyer Masterclass Operational Excellence


Stuur ons je gegevens en eventuele vragen en we nemen zo snel mogelijk contact op!

*verplicht