Grean-trainingen op verschillende niveaus

Grean management is gebaseerd op Lean, een businessfilosofie en werkwijze uit Japan. Kort gezegd gaat het erom dat je je richt op meer resultaat met minder inspanningen. Je zorgt voor waardecreatie voor de klant en gaat verspillingen tegen. Dat kan door werkprocessen eenvoudiger te maken en producten te verbeteren. Met Grean management gaat de kwaliteit van producten en diensten omhoog, terwijl doorlooptijden en kosten omlaag gaan.

Wil jij zelf ervaren worden op het gebied van Grean management? Dat kan!

Greansucces biedt je trainingen aan op drie niveaus: Yellow Belt (basis), Green Belt (gevorderd) en Black Belt (expert), plus een Masterclass Operational Excellence voor managers en teamleiders. Voor jou persoonlijk, voor je team of voor het continu verbeteren van je hele organisatie. Klik op een van de iconen hieronder om meer te weten over de verschillende trainingen.


Stuur ons je gegevens en eventuele vragen en we nemen zo snel mogelijk contact op!

*verplicht

Meer over Greansucces

Grean is een bewezen aanpak op basis van de Lean-businessfilosofie die bij duizenden bedrijven en organisaties in de wereld met succes wordt toegepast. Greansucces past deze benadering toe als specialisme binnen de agrarische sector en voedingsindustrie. Continue verbetering wordt een tastbaar en effectief gegeven. Meer weten?