Wie zijn we, wat doen we?

Greansucces helpt je om meer groei te bereiken. Van jezelf, je team en je bedrijf. Dat doen we door je wegwijs te maken in de werkwijze en businessfilosofie van Grean. Door Grean management vergroot je de kwaliteit en efficiency binnen je team en agri- of foodbedrijf. Je gaat verspilling van tijd, geld en menskracht tegen en biedt toegevoegde waarde voor je klant.

Grean: specifiek voor agri en food

Greansucces heeft specifieke, ruime ervaring bij de ontwikkeling en realisatie van Lean-processen bij bedrijven in de agri- en foodbusiness. Juist in deze sector is met de Grean-aanpak veel blijvend resultaat te bereiken: voor je klanten én je organisatie. Werken aan efficiënte, duurzame processen die snel en blijvend resultaat opleveren. Bijvoorbeeld lagere werkdruk, hogere kwaliteit, meer opbrengst, en een grotere tevredenheid bij medewerkers

Drie pijlers: training, consultancy en coaching

Elke organisatie is anders, en dat geldt dus ook voor de toepassing van Grean management. Daarom bieden we verschillende diensten, die ook gecombineerd of aanvullend bijdragen aan het continue succes van Grean in jouw 'groene' organisatie:

Onze trainingen helpen je om het fundament te leggen voor Lean management in jouw team of bedrijf. Deze trainingen vinden bij voorkeur in-company plaats, om maximaal efficiënt om te gaan met tijdsinvestering en de link met de praktijk voelbaar te houden. Voor een evenwichtig advies over de kansen die Grean specifiek biedt, geeft Greansucces advies en consultancy. En om de praktijkgerichte theorie van onze opleidingen te begeleiden naar succes, staan onze coaches klaar. Ieder met ruime ervaring dankzij hun trainingen bij onder meer Toyota, en door hun achtergrond binnen de agribusiness en voedingssector.

Neem nu contact op met Greansucces en we bespreken welke kansen jij kunt pakken op het gebied van Grean management!