Lean Green Belt

Word aanjager van continue verbetering!

Wil jij zelf ervaren worden op het gebied van Grean? Dat kan! Greansucces biedt je opleidingen aan op drie niveaus: Yellow Belt (basis), Green Belt (gevorderd) en Black Belt (expert).

Onze Lean-trainingen: direct toepasbaar topniveau

Een opleiding volgen bij Greansucces betekent: leren van toptrainers die zijn opgeleid bij Toyota in Japan en ruime ervaring hebben in uiteenlopende branches. Elke training is toegespitst op de praktijk en direct toepasbaar. Het effect van leren gaat direct in!

Internationaal certificaat

Lean betekent waardevermeerdering. Voor je organisatie én voor jou persoonlijk! Met jouw nieuwe expertise draag je bij aan optimale processen en een betere organisatie. En zelf bezit jij straks een internationaal erkend certificaat.

Opleiding Green Belt

Met de skills en kennis die je als Green Belt opdoet, word je aanjager voor continue verbeterprocessen binnen je organisatie. Je leert om teams en projecten te leiden en mensen te inspireren in verbeter- en verandertrajecten. Jij bent degene die daadwerkelijk helpt Grean te implementeren!

De Green Belt is voor iedereen die proactief verbeteringen wil realiseren. Mensen die op wat voor manier dan ook teams, projectgroepen en organisaties willen stimuleren om te werken aan een cultuur van continue, structurele verbetering. Jij bent straks in staat om eigen verbeterideeën op te pakken en te realiseren. De Green Belt is bovendien een uitstekende keuze als jij je verder wilt ontwikkelen in je rol, of verder wilt groeien met je bedrijf.

Door met DMAGIC, nieuwe skills

Je gaat verder met de zes fases van Grean: Define, Measure, Analyze, Generate, Improve en Control (DMAGIC). Je analyseert vraagstukken en leert om die blijvend op te lossen. Je ontwikkelt skills om workshops en nieuwe leervormen te faciliteren. Speciale aandacht is er voor het verbeteren van houding en gedrag binnen je organisatie. Daarom ontwikkel je je vaardigheden op het gebied van faciliteren, presenteren en communiceren.

Meer over deze training

TIP: Nog meer effect van je theoretische boost? Kies dan aanvullend voor Grean coaching door onze specialisten bij de implementatie van je Green Belt-expertise! (optioneel)

Meer weten over de Green Belt-trainingen van Greansucces.nl? Download de flyer Green Belt


Stuur ons je gegevens en eventuele vragen en we nemen zo snel mogelijk contact op!

*verplicht