Grean Yellow Belt

Welkom in de wereld van Grean!

Wil jij zelf ervaren worden op het gebied van Grean? Dat kan! Greansucces biedt je trainingen aan op drie niveaus: Yellow Belt (basis), Green Belt (gevorderd) en Black Belt (expert).

Onze Grean-trainingen: direct toepasbaar topniveau

Een opleiding volgen bij Greansucces betekent: leren van toptrainers die zijn opgeleid bij Toyota in Japan en ruime ervaring hebben in uiteenlopende branches. Elke training is toegespitst op de praktijk en direct toepasbaar. Het effect van leren gaat direct in!

Internationaal certificaat

Grean betekent waardevermeerdering. Voor je organisatie én voor jou persoonlijk! Met jouw nieuwe expertise draag je bij aan optimale processen en een betere organisatie. En zelf bezit jij straks een internationaal erkend certificaat.

Opleiding Yellow Belt

Wil je in jouw organisatie bijdragen aan een cultuur van continue verbetering? Wil je ervoor zorgen dat mensen én processen zo goed mogelijk op elkaar zijn afgestemd? Dan past de opleiding Yellow Belt helemaal bij jou! Je maakt direct kennis met alle aspecten van de Grean-filosofie en krijgt de beschikking over handige tips en trucs waarmee je aan de slag kunt. Meteen al.

Verbetertrajecten? Jij bent straks degene binnen de organisatie die er raad mee weet! Je herkent verspillingen direct, weet hoe je quick wins implementeert en hoe je de meest gebruikte Grean-technieken moet toepassen.

DMAGIC

In deze opleiding maak je kennis met de zes fases van Grean: Define, Measure, Analyze, Generate, Improve en Control (DMAGIC). Dat klinkt nu nog een beetje theoretisch, maar het tegenovergestelde is waar. De aanpak in deze opleiding is zo opgezet dat je je nieuwe kennis meteen gaat toepassen. De methodieken en technieken die je je eigen maakt, breng je direct in praktijk.

Meer over deze training

TIP: Nog meer effect van je theoretische boost? Kies dan aanvullend voor Grean coaching door onze specialisten bij de implementatie van je Yellow Belt-expertise! (optioneel)

Meer weten over de Lean Yellow Belt-trainingen van Leansucces.nl? Download de flyer Yellow Belt


Stuur ons je gegevens en eventuele vragen en we nemen zo snel mogelijk contact op!

*verplicht