Grean Black Belt

Til teams, projecten en organisaties naar een hoger plan!

Wil jij zelf ervaren worden op het gebied van Grean? Dat kan! Greansucces biedt je opleidingen aan op drie niveaus: Yellow Belt (basis), Green Belt (gevorderd) en Black Belt (expert).

Onze Grean-trainingen: direct toepasbaar topniveau

Een opleiding volgen bij Greansucces betekent: leren van toptrainers die zijn opgeleid bij Toyota in Japan en ruime ervaring hebben in uiteenlopende branches. Elke training is toegespitst op de praktijk en direct toepasbaar. Het effect van leren gaat direct in!

Internationaal certificaat

Grean betekent waardevermeerdering. Voor je organisatie én voor jou persoonlijk! Met jouw nieuwe expertise draag je bij aan optimale processen en een betere organisatie. En zelf bezit jij straks een internationaal erkend certificaat.

Opleiding Black Belt

Ben je in het bezit van de Black Belt, dan beheers je de technieken en strategieën om op eigen kracht processen te analyseren en verbeteren. Je bent de drijvende kracht om mensen hierin te motiveren en te faciliteren. Je biedt essentiële meerwaarde binnen een organisatie die een cultuur van continue verbetering nastreeft. Je geeft leiding en sturing aan teams en projecten waarin Grean vaste voet aan de grond krijgt en houdt.

De Black Belt is met name geschikt voor professionals en leidinggevenden die problemen in organisaties structureel willen oplossen. Als Black Belt creëer je groei, en zorg je voor continue verbetering.

Uitdiepen DMAGIC

In deze opleiding diep je de zes fases van Grean grondig uit: Define, Measure, Analyze, Generate, Improve en Control (DMAGIC). Je bent in staat vraagstukken diepgaand te analyseren en richtingen aan te dragen om die problemen blijvend op te lossen. Omdat Grean vraagt om een bewuste, verankerde cultuur, is er speciale aandacht voor jouw vaardigheden op het gebied van faciliteren, presenteren en communiceren.

Meer over deze training

TIP: Nog meer effect van je theoretische boost? Kies dan aanvullend voor Grean coaching door onze specialisten bij de implementatie van je Black Belt-expertise! (optioneel)

Meer weten over de Lean Black Belt-trainingen van Greansucces.nl? Download de flyer Black Belt


Stuur ons je gegevens en eventuele vragen en we nemen zo snel mogelijk contact op!

*verplicht